SpoorPro Seminar Trillingen & Geluid

Geplaatst op 13 september 2019

Graag attendeer ik u op het SpoorPro Seminar gericht op Trillingen & Geluid, een seminar dat wellicht uw interesse heeft. De SpoorPro Seminars zijn een nieuw concept onder de vlag van SpoorPro.nl; een mooie kans om spoorprofessionals samen te brengen over belangrijke onderwerpen. Het seminar over Trillingen & Geluid vindt plaats op 30 oktober in Railcenter te Amersfoort. 

Bent u benieuwd naar het beleid over trillingen en geluid? Wilt u weten hoe we om kunnen gaan met het dilemma van meer duurzame mobiliteit per spoor versus hinder voor de omgeving? En hoe kunnen we de omgeving hier het beste bij betrekken? Deze thema’s staan centraal tijdens de SpoorPro Seminar.

Tijdens het seminar zal Sylvia Koolmees u meenemen in de acties en de beleidsontwikkelingen die nu lopen of gaan lopen op het gebied van geluid en trillingen binnen het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Daarnaast zal Chiel Roovers, teamleider omgevingseffecten bij ProRail ervaringen delen hoe de spoorbeheerder op dit moment omgaat met trillingen en geluid op basis van huidige wet- en regelgeving, gevolgd door een discussiepanel met RIVM, Theo Benjert van de Gemeente Rotterdam en Willem Bos, die de belangen van de bewoners behartigt.

Het belooft een mooie middag te worden. Geïnteresseerd? Bekijk het programma en kijk eens of deze bijeenkomst u aanspreekt.

Ik kijk er naar uit u te verwelkomen op 30 oktober.

Paul van den Bogaard
Redacteur SpoorPro.nl