Fakkelmanifestatie AGH/RONA Zutphen: vrijdagavond 1 november

Geplaatst op 21 oktober 2013

ACTIEGROEP HOF VAN TWENTE ROEPT U OP TOT ACTIE!

 AGH pub

DE AGH GAAT DOOR:

DE POLITIEK MOET OP EEN ANDER SPOOR!

 

NA DE SUCCESVOLLE BIERKRATTENACTIE IN DELDEN NU EEN MASSALE FAKKELMANIFESTATIE OP

VRIJDAG 1 NOVEMBER VANAF 19.30 UUR

LANGS DE SPOORBRUG IN ZUTPHEN

De bierkrattenactie van 7 september heeft volop belangstelling gehad in de pers en heeft tot nu toe bijna 1.000 handtekeningen opgeleverd tegen het onzalige plan Delden en Goor op te delen met een 4 meter hoge muur langs het spoor. Zoals bekend wil staatssecretaris Wilma Mansveld dit najaar een beslissing nemen over het te kiezen goederentracé over het bestaande spoor.

Graag werken we mee aan de grote RONA manifestatie in Zutphen waar alle actiegroepen langs het spoor de handen ineen slaan om te protesteren tegen de uitbreiding van het goederenvervoer over de bestaande spoorlijn van Elst naar Oldenzaal. Het wordt hoog tijd dat de regering en politieke partijen doordrongen worden van de gevolgen voor de aanwonenden van deze plannen met het bestaande spoor in Oost-Nederland.

De Fakkelmanifestatie start op vrijdag 1 november a.s. om 19.30 uur bij het Eethuis op de IJsselkade van Zutphen met muziek en sprekers en gaat vervolgens te voet in optocht langs de spoorbrug naar de overkant van de IJssel en weer terug.

We reizen met een fakkel of zaklamp gezamenlijk per spoor naar Zutphen en terug: vanuit Delden met de Syntus trein van 18.22 uur vanuit Goor met de Syntus trein van 18.31 uur

U begrijpt dat de manifestatie echt indruk maakt als we met z’n allen deelnemen aan deze manifestatie.

Denk niet dat de plannen al van tafel zijn, integendeel! Het wordt tijd dat we als één man / vrouw opstaan en in actie komen op vrijdag 1 november. Tot op de IJsselkade!

Graag vooraf aanmelden bij agh@twentekanaallijn.nl of telefonisch 06 46898267.

 

Bestuur Actiegroep Goederenvervoer Hof van Twente.

TEKEN OOK NU DE HOF-PETITIE VAN AGH tegen de komst van de goederenspoorlijn op twentekanaallijn.nl !

Eind november worden deze handtekeningen gebundeld en door AGH aangeboden aan de minister en staatssecretaris van Infrastructuur & Milieu.